About us

Evi Vos

Toen ik deze blog in 2014 begon, zat ik niet in de ski- en sneeuwkledingindustrie, maar besloot ik te schrijven over een aantal aspecten van mijn ervaring. Deze blog richt zich voornamelijk op technische kennis van skispullen, van het kiezen en gebruiken van verschillende stukken ski's en snowboard, tot de beste manieren om het beste uit skiski's te halen.

In deze post wilde ik praten over een aantal dingen die ik anders moest doen om een goede deal te krijgen op mijn eerste paar ski's. Dit bericht behandelt de basisprincipes van het online kopen van ski's, de beste prijs voor ski's, de verschillende soorten snowboards en wat u verwachten bij het kopen van sneeuwschoenen. Dit gaat om een lange post dus gelieve geduld met mij! Waar moet u op letten voordat u ski's koopt In het algemeen moet je ten minste een paar verschillende stukken ski's om de beste prijs op hen te krijgen, maar je moet ook beseffen dat je misschien niet de beste kwaliteit snowboardschoenen online te vinden, en je kan ook in staat zijn om een betere deal te krijgen als je winkel rond..

Mijn vader vertelde me altijd dat er een groot verschil is tussen skiën en snowboarden. Skiën gaat over gevoel, terwijl snowboarden draait om vaardigheid. De manier waarop we snowboarden is door het gebruik van de sneeuw op een bepaalde manier, tijdens het skiën kan het gewoon over glijden op de grond, dus we gebruiken de sneeuw om een illusie te creëren. Een goede ski-ervaring kan worden bereikt in een paar seconden. De belangrijkste factor in een ski-ervaring is dat je de sneeuw voelt, en niet alleen zien. Een goede ski heeft een enorme hoeveelheid vertrouwen en vertrouwen kan alleen worden gebouwd in de tijd.

Deze video laat zien hoe een newbie kan beginnen om te leren hoe je een ski's ski's skiën. De truc die de kijker kan doen is om de neus van de ski naar voren te duwen als het liften tot een punt van maximale voorwaartse druk..

Mijn passie

Mijn passie is om al mijn kennis en ervaring te delen over skiën en snowboarden op ski's, maar ook over alle andere zaken die te maken hebben met skiën en snowboarden. Ik heb veel artikelen geschreven over ski-uitrusting en ik sta altijd open voor uw mening, vragen en kritiek. Dus voel je vrij om ze te delen en ik zal blij zijn om ze te beantwoorden. In mijn vrije tijd reis ik graag en ga ik naar verschillende plaatsen. Ik neem ook graag deel aan allerlei evenementen en evenementen die in het teken staan van de promotie van skiën en snowboarden. Dit is mijn droom en ik ben altijd beschikbaar om van hulp te zijn in de kwestie van informatie, als je een vraag hebt over het onderwerp dat ik schreef over of een van de onderwerpen die ik schreef over.

In deze blog vind je veel artikelen over verschillende dingen zoals apparatuur, gidsen, kleding, uitrusting, kleding, snowboarden, snowboarden spullen, uitrusting voor beginners, uitrusting voor intermediair, uitrusting voor geavanceerde en andere onderwerpen..

Ik ben geboren in Nederland en opgegroeid in Denemarken. Ik hou van alles skiën, zelfs wanneer het in een plek als Nieuw-Zeeland, waar het heel moeilijk is om de juiste apparatuur te vinden en wanneer het weer is niet zo slecht is het echt moeilijk om uw plaats te vinden in de wereld van het skiën.

Ik ski nu al een paar jaar met snowboarden, maar nooit in een echte professionele omgeving, en daarom koos ik ervoor om te schrijven over mijn ervaring als skiër en hoe ik de overstap naar snowboarden heb gemaakt. Het is veel werk geweest, want ik hou ervan om mijn ervaringen met iedereen te delen. Ik hou ervan om nieuwe vrienden te maken en om de beste dingen die ik heb geleerd en alles wat ik heb geprobeerd dat heeft me geleid tot mijn huidige punt te delen. En ik weet zeker dat u veel van deze verhalen interessant zult vinden. Als u nieuw bent in de wereld van het skiën en u wilt meedoen, dan u zich abonneren op mijn blog en je krijgt het beste van wat ik je kan bieden weten! Ik stuur u een e-mail over elk artikel dat u hier vindt, en als je een artikel dat je wilt, dan abonneren op de RSS-feed! U krijgt ook een paar tips van mij, voor een leuke blog die u zal helpen begrijpen de sport meer! Als je vragen hebt of een ervaring wilt delen, dan kun je me e-mailen en ik kom zo snel mogelijk terug. U mij ook volgen op Twitter en Facebook..