Dat is hoe ik test

Evi Vos

U hebt misschien gezien dat onze website een zeer strikt privacybeleid heeft, waarin wordt uitgelegd hoe we informatie zullen verzamelen en opslaan, wat u van ons verwachten en wat u moet doen om uzelf te beschermen.

Als je dat nog niet hebt gedaan, kun je ook de link "Where Can I Buy Ski Gear?" op de zijbalk (boven) bekijken. Het helpt bij het kiezen van de juiste uitrusting voor uw volgende winterski-excursie.

Zo werkt ons proces: U koopt een skischoen bij een online winkel. U selecteert een skischoenmodel en de grootte. Dan sturen we die laars naar ons lab om te testen. Wanneer we de laars ontvangen, gebruiken we een eigen computerprogramma om de structuur van de skischoen te analyseren en de maatvoeringswijzigingen aan te brengen op basis van de metingen die u hebt geleverd. Met andere woorden, de boot wordt geanalyseerd en opnieuw formaat op basis van uw grootte. Als de boot te klein of te groot voor u is, wordt uw laars aan ons geretourneerd voor een volledige terugbetaling of kunnen we een nieuwe naar u verzenden..

We zijn gepassioneerd over wat we doen en het is in onze aard om onze producten te verbeteren, evenals de skimerken die we beoordelen. De technologie en uitrusting die we beoordelen veranderen voortdurend, dus als je nieuwe spullen nodig hebt, bekijk dan onze online shop. De blog is altijd in aanbouw, dus als je niet vindt wat je nodig hebt, laat het ons weten. Als u opmerkingen, suggesties of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om te helpen.

Hoe gebruik je onze blog?

Zoek & lees reviews van gear, ski modellen en producten van de merken die we reviewen. Als u op zoek bent naar een specifieke versnelling of een specifieke beoordeling, u zoeken op merk, model of merkcategorie.

Blader door al onze reviews, bekijk alle reacties en klik op de knop 'Reviews' in onze rechterbovenhoek om naar onze blogpagina te worden gebracht..

Het belangrijkste om te onthouden is dat als je een nieuwe skiër of iemand die is skiën voor enige tijd, u deze badges gebruiken om uw favoriete producten te identificeren om u te helpen meer geïnformeerde aankopen te doen.

Er is altijd de kans dat we iets hebben gemist op de lijst, dus als je een product dat je denkt dat we moeten opnemen in de lijst u ons laten weten. We hebben een heleboel geweldige producten om uit te kiezen, en je moet in staat zijn om het te vinden over het hele web of zelfs uit onze winkel. Als u een merk bent en uw merk moet promoten om uw product op de lijst te krijgen, zijn we erg blij om uw producten te promoten zolang het een legitieme, door het merk goedgekeurde promotie is. Maak deze lijst alsjeblieft geen poging tot een 'top tien' lijst van producten, want het zal nooit perfect zijn..

Op het eerste gezicht lijkt de skibroek een eenvoudige en betaalbare oplossing voor het winterskiën.

We laten je echter zien dat ze veel onverwachte nadelen kunnen hebben. En ze kunnen ook een geweldige aankoop zijn als je op zoek bent naar wat extra bescherming tijdens je volgende pow-sessie. We hebben verschillende merken skibroeken gebruikt die gemaakt zijn voor de Europese markt. We hebben elk merk van broek getest en de resultaten zijn hieronder samengevat. Test 1. De skibroek voor de ski beginner . De skibroek die we hebben getest heeft twee belangrijke voordelen: ze zijn zeer licht van gewicht, en ze bieden een goede mate van bescherming. Je hoeft niet veel geld uit te geven om het soort broek te krijgen dat bij je past, maar je wilt niet meer dan $ 10-20 per paar uitgeven. Deze skibroek heeft een goede pasvorm en duurzaamheid en is zeer comfortabel. Hun enige nadeel is dat ze niet komen in meer kleuren. Ze zijn niet bijzonder high-end, maar ze zijn betaalbaarder dan andere broeken die je zou kunnen vinden voor dezelfde prijs..

Dus we doen dit.

We hebben een online catalogus van ski-uitrusting die kan worden gekocht via een verscheidenheid van winkels, dat is onze meest populaire gebied van de verkoop. Dit is wat we hebben gekozen om onze nieuwe versnelling s "sweet spot" te noemen. Het is een plek om te zijn als je een aantal van je oude apparatuur hebt en op zoek bent naar een nieuwe evaluatie van je behoeften. Dus, welk merk van ski-uitrusting heeft uw huis nodig? In onze nieuwe onderzoekssectie u zoeken naar uitrusting en merken die passen in een specifieke niche. Je door een grote selectie van uitrusting bladeren voor snowboarden, sneeuwscooter, cross country en meer. Wij bieden ons onderzoek in de vorm van een eenvoudig zoekveld. Het duurt een minuut of twee om te navigeren, maar het helpt echt. We hebben een gloednieuwe uitrusting catalogus die gloednieuwe ski-en snowboard spullen die we hebben ontworpen om de behoeften van onze gebruikers te passen bevat. Dit krijg je als je bladert: Zoek naar skiski ski's sneeuwski's Wanneer u ons nieuwe winkelgedeelte bekijkt, u ook nieuwe producten vinden. De nieuwste producten en reviews zijn te vinden in de zoekresultaten..